lørdag den 29. juni 2013

Raw Jordbærtærte


Igår fik min kæreste og jeg publiceret vores nyeste studie på netavisen stikimod. Du kan se resultatet her . Det skulle fejres med ovnbagte fiskedeller, rødbede-fritter og homemade remo. Og til dessert forsøgte jeg mig for første gang at lave en raw jordbærtærte. Det er noget af det bedste jeg nogensinde har smagt! Den slår den almindelige jordbærtærte med længder; den er frisk, sød, cremet og med den lækreste nøddebund. Kan KUN abefales. 

Sådan laver du "Raw Jordbærtærte":

Bund:
- 2,5 dl. hasselnødder og mandler
- 5 dadler
- 0,5 dl kokosmel

Ingredienserne puttes ned i en blender og blendes sammen til de har en god grynet konsistens. Tag et lille tærtefad overdækket med film og smør massen ud i en ensartet flade. Nu er bunden færdig til verdens bedste jordbærtærte. Bunden bliver desuden helt fuldstændig fantastisk af at blende en meget mørk chokolade i også, hvis man trænger til en virkelig forkælelse.

Fyld:
- 120 g. usaltede cashewnødder
- 2 spsk. citronsaft
- 0,5 dl. vand
- 1 dl. uopvarmet honning
- 1 dl. kokosolie
- 1 tsk. vaniliepulver 

Det gode ved rawfood er at hvis du har en blender, så er det simpelthen noget af det letteste man kan bedrive i et køkken. For at lave det lækre cremede fyld til tærten, puttes alle ovenstående ingredienser til fyld ned i blenderen og blendes sammen til det opnår en ensartet konsistens. Fordel fyldet jævnt over tærtens bund. Nu sætter du blot tærten i køleskabet til den opnår den rette konsistens - det skal ramme sådan en cheesecake-agtig struktur, hvilket tager omkring 2-3 timer før den er helt perfekt. 

Når tærten har opnået sin rette struktur pyntes den med store stykker jordbær. Nu er der jordbærtærte. Det smager godt at spise jordbærpuré, chokoladesovs eller ekstra honning til, hvis man har en sød tand. 

BON APPETIT. 

Status på avisartiklen: Bliver rørt og varm om hjertet når jeg ser hvor hurtigt vores studie deles på Facebook, hvor mange der kommenterer (viser at de har læst det), liker og giver komplimenter. Er stolt over vores endelige produkt, trods at vores vejleder ikke var ligeså stolt. Det føles som om at det har åbnet mange muligheder for os, og det er helt sikkert at vi vil benytte os af dem. I kan læse min kærestes berettelser om studiet her og her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar