lørdag den 29. juni 2013

Knækbrød på paleo-manér



Jeg elsker knækbrød. Særligt når det er hjemmebagt. Kunne i dag finde ro og overskud til at bage de lækreste paleo knækbrød, som er lige til at spise når som helst.

Sådan laver du paleo knækbrød:

- 2 dl. hørfrø
- 1,5 dl. græskarkerner
- 1 dl. sesamfrø
- 1 dl. solsikkekerner
- 1,5 dl. vand
- 1 æg

Alle ingredienserne blandes sammen og stilles på køl i en time. Dejen virker nok lidt våd, men trækketiden gør at kernerne suger vandet til sig, og dermed opnås der en perfekt knækbrødsdej. Derefter klattes massen ud på en bageplade med bagepapir - så tyndt som muligt, så de bliver sprøde. Knækbrødene skal have ca. 1 time i ovnen på 175 grader. Du kan med fordel skære nogle riller i dejen inden du sætter den i ovnen, så er de lettere at knække over når de er færdige.

BON APPETIT. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar