søndag den 28. juli 2013

Palæo: Spidskålsruller



Jeg elsker spidskål og en måde hvorpå jeg synes at det bliver endnu mere fantastisk, er ved at lave dem om til spidskålspandekager med fyld. De er super nemme og hurtige at lave, og mætter helt fantastisk godt. Jeg spiste hjemmelavet blomkålsmos til, men det fik jeg desværre ingen billeder af.

Sådan laver du spidskålsruller:

- Et helt spidskål
- Gulerødder
- Hakket oksekød
- Krydderiblanding (chili, hvidløg, ingefær, spidskommen etc.)
- Champignon
- Rød peberfrugt

Det er så nemt, så nemt. Du starter med at hakke grøntsagerne fint, mens du svitser kødet på panden - helst i kokosolie. Når grøntsagerne er finthakket smides det på panden sammen med kødet og blander det hele sammen. Sæt det på det helt lave blus, mens du gør spidskålsbladene klar.

Sæt en gryde over med vand og kom det i kog - ved siden af gryden stilles en skål med iskoldt vand klar. Spidskålens blade skilles fra hinanden, så bladene er hele. De store blade skæres midt over, så alle er ca. lige store. Kom bladene i det kogene vand én efter én og lad dem koge i ca. 2 min. Put dem herefter over i det kolde vand i et par sekunder og læg dem og dryp af på et viskestykke.

Når alle bladene er blanceret, kan du begynde at putte fyldet i dem. Put fyldet ind på midten og saml siderne op og rul dem sammen til en fyldt pandekage.

BON APPETIT. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar